PENDAFTARAN AFFILIATE COACh

Selamat Datang ke Ruangan Pendaftaran Affiliate Pakej Video Tutorial A.D.A.M ( AMAZING DIGITAL MARKETING). Sistem ini bertujuan untuk memberi ‘Reward’ kepada anda apabila anda mempromosikan semua Video Tutorial yang dianjurkan oleh Coach Zul. Copywriting juga diberikan hanya di dalam Group Whatsapp. 

LANGKAH 1 : SILA DAFTAR TERLEBIH DAHULU DI BAWAH SEBAGAI AGEN AFFILIATE DAN SEMAK EMAIL ANDA SELEPAS PENDAFTARAN

Sila daftar untuk menjadi Agen AFFILIATE. USERNAME adalah LINK URL ANDA yang anda akan gunakan semasa menjalankan pemasaran nanti. Sila pastikan anda tidak terlepas pandang penggunaan Huruf Besar atau huruf Kecil yang dimasukkan oleh anda kerana ia akan menjejaskan Link URL anda nanti 


Register a new affiliate account

LANGKAH 2 : LOGIN SELEPAS ANDA DAFTAR AFFILIATE DAN ANDA BOLEH MELIHAT LINK URL AFFILIATE ANDA. AFFILIATE LEADERBOARD ADALAH PAPARAN TOP AFFILIATE YANG BERJAYA MEMBUAT JUALAN MELALUI LINK AFFILIATE MASING-MASING

Hi ,Log into your account

Lost your password?

YOUR COMISSION RATE :TOP 10 AFFILIATE :

 1. MOHD NAJID BIN SAID

  MYR 20.00 earnings

 2. Noorul

  MYR 70.00 earnings

 3. Muhammad Faiz

  MYR 10.00 earnings

 4. Abd Khalil

  MYR 10.00 earnings

 5. Wan Nur Aziemah Wan Mohd Azmi

  MYR 10.00 earnings

 6. Coach Latif

  MYR 60.00 earnings

 7. hjh nurmadeen husin

  MYR 0.00 earnings

 8. Sofia

  MYR 0.00 earnings

 9. AkhtarBanun

  MYR 0.00 earnings

 10. Muhamad Puad bin Moktar

  MYR 0.00 earnings

TERMA SYARAT 


 • – Agen Affiliate dikehendaki menggunakan link Affiliate sendiri semasa proses pemasaran dijalankan. Sila Login terlebih dahulu untuk mendapatkan Link Affiliate masing-masing.

 

 • – Agen Affiliate boleh mempromosikan link affiliate masing-masing di mana-mana media sosial seperti Facebook, Instagram, Whatsapp.

 

 • – Agen Affiliate dilarang membuat SPAM semasa menjalankan pemasaran dan pihak Admin berhak membatalkan penyertaan Agen Affiliate yang melakukan SPAM.

 

 • – Agen Affiliate akan menerima 20% komisyen daripada harga kelas yang ditawarkan. Pembayaran Komisyen Affiliate akan dibayar setelah kelas pada minggu tersebut tamat.

 

 • – Sistem Affiliate ini berfungsi untuk semua kelas yang dikendalikan oleh Coach Zul seperti Kelas Website, Kelas Shopee, Kelas eUsahawan untuk sepanjang tahun. Anda dibenarkan untuk mempromosikan mana-mana kelas yang dianjurkan. Pastikan anda sentiasa peka dengan tarikh terkini Kelas-kelas yang bakal dijalankan oleh Coach Zul di Facebook Coach Zul kerana setiap kelas adalah Komisyen anda.

LANGKAH 3 : SILA JOIN GROUP WHATSAPP DENGAN KLIK BUTANG JOIN DI BAWAH UNTUK SEBARANG SUPPORT TENTANG AFFILIATE. PASTIKAN ANDA DAFTAR TERLEBIH DAHULU SEBAGAI AGEN AFFILIATE. PIHAK KAMI BERHAK MEMBUANG KELAYAKAN ANDA DI DALAM GROUP WHATSAPP JIKA DIDAPATI ANDA TIDAK MENDAFTAR SEBAGAI AGEN AFFILIATE TELEBIH DAHULU

PENAFIAN : CoachZul.Com Tidak Menjalankan Aktiviti Perniagaan MLM. Setiap Link Affiliate ini hanya proram Latihan yg Coach Zul ada Kepakaran Sahaja. Coach Zul bertanggungjawab di atas setiap Kelas dan memastikan kelas berjalan dengan Lancar dan berimpak dalam membantu usahawan memahami isi kandungan serta menepati Objektif Pelanggan/peserta yang hadir. Terima Kasih Kerana Mempromosikan Pakej Video Tutorial Coach Zul. Semoga Sumbangan Tenaga Anda Semua, berjaya membantu lebih ramai Usahawan mendalami ILMU Perniagaan Online.